ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

USMF „Nicolae Testemițanu” desfășoară sesiunea suplimentară de admitere

11:25 | 12.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 12 aug. /MOLDPRES/. Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova desfășoară, în perioada12-20 august, sesiunea suplimentară a concursului de admitere pentru anul de studii 2024-2025, comunică MOLDPRES.

Sesiunea suplimentară a concursului de admitere cuprinde aceleași etape ca și sesiunea de bază. Astfel, în perioada 12-14 august, candidații la studii superioare de licență și integrate vor depune dosarul on-line, pe platforma www.eadmitere.gov.md.

Candidații pot opta pentru un loc în bază de contract la următoarele programe de studii: Farmacie – 20 de locuri, Fiziokinetoterapie și reabilitare – 10 locuri, Asistență medicală generală – 5 locuri, Optometrie – 5 locuri, Tehnologii în radiologie și imagistică – 5 locuri și la programul de licență Sănătate publică – 20 de locuri. 

La sesiunea suplimentară a concursului de admitere pot participa și candidați care nu au reușit să aplice dosarul on-line la sesiunea de bază.

Rezultatele sesiunii suplimentare de admitere vor fi publicate la 16 august curent, pe site-ul Universității. Ulterior, candidații la studii vor depune actele în original în perioada 16-19 august, pe data de 20 august vor fi anunțate rezultatele finale, iar în zilele de 20 și 21 august 2024 se vor semna contractele și achita taxele de studii.

img24006180

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!