ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul moldovean de Externe îndeamnă structurile de resort din Rusia să se informeze despre Moldova din surse oficiale

10:41 | 13.08.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 13 aug. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe a anunțat astăzi că Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei Republicii Moldova la Moscova a fost convocat, pentru astăzi după-amiază, la ministerul rus de externe, fiind înștiințat că discuțiile vor viza „informațiile din presă privind intenția Republicii Moldova de a găzdui avioane F-16 pentru Ucraina”. Ministerul a îndemnat structurile de resort din Rusia să se informeze despre Moldova din surse oficiale, comunică MOLDPRES.

„În acest context, MAE constată că ministerul de externe rus, cu regret, se informează din știrile false din mediul online. Așadar, Republica Moldova nu găzduiește și nu va găzdui arme și echipament militar, inclusiv avioane destinate Ucrainei”, anunță Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova.

img24006215

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!