ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Finanțelor

10:58 | 13.08.2024 Categorie: Comunicate

Întrevederea ministrei Victoria Belous cu directoarea de țară a Băncii Mondiale, Inguna Dobraja

Chişinău, 13 aug. /MOLDPRES/. Luni, 12 august 2024, ministra Finanțelor Victoria Belous s-a întâlnit cu directoarea de țară pentru Moldova a Grupului Băncii Mondiale, Inguna Dobraja. Discuțiile au vizat cooperarea Republicii Moldova cu Banca Mondială.

Ministra Belous a subliniat aprecierea față de sprijinul oferit de Banca Mondială în implementarea programelor și reformelor din Republica Moldova, exprimându-și recunoștința pentru dorința de a continua această cooperare de succes.

De asemenea, Inguna Dobraja, directoarea de țară a Băncii Mondiale, a reafirmat angajamentul instituției de a susține în continuare realizarea priorităților naționale ale Republicii Moldova prin intermediul proiectelor Băncii Mondiale.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!