ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poliția Națională va intensifica măsurile de prevenire a accidentelor rutiere

15:21 | 14.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 14 aug. /MOLDPRES/. În contextul creșterii numărului de unități de transport și a persoanelor venite de peste hotarele țării, Poliția Națională va intensifica măsurile de prevenire a accidentelor rutiere, comunică MOLDPRES.

Oamenii legii îndeamnă participanții la trafic să-și păstreze calmul în cazul unor verificări, să fie cooperanți cu poliția și să anunțe imediat ce observă abateri din partea altor participanți la trafic, care ar putea fi un pericol pentru cetățeni.

„Îndemnăm apelarea la 112 și în cazul în care sunt sesizate anumite abuzuri din partea polițiștilor. Solicităm șoferilor și pietonilor să respecte normele rutiere și să ne ajute la prevenirea tragediilor”, se spune în comunicatul poliției.

În ultimele zile s-au înregistrat mai multe accidente grave, soldate cu persoane decedate.

img24006264

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!