ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O moldoveancă și-a pierdut viața în incendiile din Grecia

17:39 | 14.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 14 aug. /MOLDPRES/. Autoritățile elene au confirmat prin misiunea diplomatică a Republicii Moldova la Atena că o moldoveancă a decedat în incendiile de vegetație.  Anunțul a fost făcut de purtătoarea de cuvânt a Ministerului Afacerilor Externe, Liliana Barbăroșie, comunică MOLDPRES.

Femeia avea în jur de 60 de ani și va fi necesar un test ADN pentru a o identifica. Autoritățile din Republica Moldova și din Grecia au anunțat că caută rudele femeii.

Potrivit presei din Grecia, cadavrul moldovencei ar fi fost găsit pe teritoriul unei fabrici din  localitatea Halandri de lângă Atena, în urma unui incendiu devastator în care cel puțin cinci pompieri au fost răniți, iar 66 de persoane au suferit arsuri.

img24006270

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!