ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O tânără de 21 de ani a decedat în urma unui accident rutier produs în apropiere de Edineț

09:20 | 15.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 15 aug. /MOLDPRES/. O fată de 21 de ani a decedat și un tânăr de 22 de ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce mașina lor s-a inversat pe traseu în apropierea localității Ruseni, raionul Edineț, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, accidentul a avut loc în această dimineață. O Honda condusă de un tânăr de 22 de ani, care avea ca pasageră o tânără de 21 de ani, s-a inversat pe traseu. În urma traumelor primite, fata a decedat, iar tânărul se află în stare gravă la spital.

Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele, inclusiv dacă accidentul s-a produs din cauza unei defecțiuni tehnice a mașinii sau o unei erori de șofat.

img24006277

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!