ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Caz tragic în Strășeni: un tânăr de 16 ani și-a ucis propria mamă

09:24 | 15.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 15 aug. /MOLDPRES/. Un tânăr de 16 ani și-a ucis propria mamă. Cazul a fost înregistrat noaptea trecută la Strășeni, iar tânărul a sunat singur la poliție. Pe caz a fost inițiat un proces penal, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, victima ar fi avut un conflict cu feciorul său, în timpul  căruia ultimul i-a aplicat multiple lovituri, iar din cauza traumelor primite, femeia de 39 de ani a decedat la fața locului.

Polițiștii au reținut tânărul pentru 72 de ore. Anterior acesta a fost cercetat penal pentru furt.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru violență în familie, acțiune intenționată comisă de un membru al familiei în privința altui membru al familiei manifestată prin: maltratare și alte acțiuni violente, care au cauzat decesul victimei.

img24006278

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!