ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CCI a lansat Academia Transformării Digitale. Circa 30 de antreprenori vor participa la instruiri

10:06 | 15.08.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 15 aug. /MOLDPRES/. Circa 30 de antreprenori autohtoni și refugiați ucraineni participă în perioada 14 august – 13 septembrie la sesiuni de instruire și mentorat în cadrul Academiei Transformării Digitale, lansată de Camera de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova, transmite MOLDPRES.

Programul are drept scop oferirea de abilități și cunoștințe pentru a naviga eficient în mediul digital, a construi o prezență online robustă și a utiliza tehnologia pentru a atinge obiectivele de afaceri.

„Academia Transformării Digitale este un program complex, în cadrul căruia ne propunem să fie instruiți circa 30 de antreprenori, care vor obține cunoștințe aprofundate și abilități practice pentru a implementa soluții digitale inovatoare, adaptate la necesitățile  în cadrul  întreprinderilor în care activează”, a declarant la lansarea programului președintele CCI, Sergiu Harea.

La program participă peste 30 de persoane, dintre care zece antreprenori refugiați din Ucraina care și-au lansat afaceri în Republica Moldova, antreprenori din categoria start-up – fondatori de afaceri noi care doresc să construiască o bază digitală solidă, manageri de la întreprinderi care au refugiați ucraineni ca angajați și care doresc să își modernizeze strategiile digitale existente și să își mărească prezența online.

Alături de participanții la instruire vor fi experți și lideri de business din Republica Moldova, care vor discuta despre provocările și oportunitățile aduse companiilor de tehnologiile de digitalizare.

Suplimentar la sesiuni de instruire, cu suportul partenerilor de dezvoltare, proiectul va oferi și un program de granturi pentru transformarea  digitală a întreprinderilor. De asemenea proiectul sprijină CCI a R. Moldova în perfecționarea platformelor digitale existente, modernizarea paginii web dar și sporirea securității sistemelor informaționale.

img24006284

img24006284

img24006284

img24006284

img24006284

img24006284

img24006284

img24006284

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!