ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O companie aeriană lansează zboruri pe direcția Chișinău-București

10:46 | 15.08.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 15 aug. /MOLDPRES/. Compania aeriană română Bees Airlines suplinește programul de zboruri al Aeroportului Internațional Chișinău cu încă o rută regulată pe direcția Chișinău-București (Otopeni), transmite MOLDPRES.

Astfel, din 27 august curent, orarul de zboruri urmează să fie completat cu două frecvențe săptămânale, în fiecare zi de marți și sâmbătă.

La începutul lunii august, compania aeriană Bees Airlines a anunțat că va opera zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău spre Verona, Italia. Cursele vor fi lansate de pe 20 august, de două ori pe săptămână: marți și sâmbătă.

În ultima perioadă, a crescut numărul companiilor care operează zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău, fiind astfel extinsă și lista destinațiilor.

img24006286

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!