ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministerul Afacerilor Externe organizează ziua porților deschise

12:37 | 15.08.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 15 aug. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe organizează vineri, 16 august, între orele 14.00 și 16.00, Ziua porților deschise. Evenimentul va avea loc în cadrul Zilelor diasporei, comunică MOLDPRES.

Conform sursei citate, oaspeții MAE vor vizita cele mai interesante spații din clădirea instituției, ce găzduiesc semnarea tratatelor internaționale și întâlnirile bilaterale de nivel înalt și vor descoperi activitatea și structura serviciului diplomatic în discuții directe cu diplomații MAE.

La eveniment va fi prezentă și conducerea ministerului, care va prezenta prioritățile politicii externe, profesionalizarea personalului diplomatic, îmbunătățirea serviciilor diplomatice și extinderea prezenței diplomatice în țările în care numărul de cetățeni moldoveni din diaspora a crescut exponențial.

img24006288

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!