ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cinci moldoveni au fost răniți în urma unui incident la Berlin. Suspectul a fost reținut și este anchetat

14:41 | 15.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 15 aug. /MOLDPRES/. Cinci moldoveni, printre care un minor, s-au ales cu plăgi în urma unui incident produs în seara zilei de 13 august în cadrul unei locuințe comune din orașul Berlin. Ambasada Republicii Moldova în Germania a anunțat că este în legătură cu autoritățile polițienești ale orașului Berlin care cercetează cazul, iar atacatorul a fost deja reținut, comunică MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, din datele preliminare comunicate misiunii noastre diplomatice de către aceste autorități, incidentul s-a produs ca urmare a unei altercații provocate de un presupus atacator, locuitor al căminului, care agresase mai întâi un vizitator și un agent de pază al instituției, iar apoi un grup de persoane printre care se aflau cetățenii moldoveni.

Conform sursei citate, incidentul s-a soldat cu rănirea a cinci cetățeni ai Republicii Moldova, printre ei un tânăr de 15 ani, doi tineri de 20 de ani și doi bărbați de 24 și, respectiv, 42 de ani. Doi dintre moldoveni au fost internați la spital cu răni prin înjunghiere, iar ceilalți au fost tratați ambulatoriu sau la fața locului. La ora actuală, toți se află în afara oricărui pericol.

img24006301

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!