ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un polițist de frontieră a murit în urma unui accident rutier produs în apropiere de Briceni

15:08 | 15.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 15 aug. /MOLDPRES/. Un polițist de frontieră în vârstă de 35 de ani a murit aseară în urma unui accident rutier produs în apropiere de Caracușenii Noi, raionul Briceni, comunică MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, noaptea trecută pe traseul M-5, direcția din or. Briceni spre s. Caracușenii Noi, șoferul unui autovehicul de modelul „Hyundai Tucson”, conducând mijlocul de transport, fiind cu doi pasageri aflați în habitaclu, s-a tamponat într-un mijloc de transport, parcat regulamentar pe acostament.

În rezultatul impactului, un pasager a decedat la fața locului. Victima în vârstă de 35 ani era angajat al Poliției de Frontieră din 2009.

img24006304

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!