ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O femeie din capitală a murit în urma unui incendiu care i-a mistuit locuința

15:25 | 15.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 15 aug. /MOLDPRES/. Cadavrul unei femei, în vârstă de 53 de ani, a fost depistat de pompierii veniți să stingă un incendiu produs într-un bloc de locuit din capitală, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, în dimineața zilei de astăzi pompierii au intervenit la lichidarea unui incendiu produs într-un apartament dintr-un bloc locativ din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 05:13.

La fața locului au intervenit trei echipe de pompieri, care au stabilit că arderea a afectat un apartament cu două camere. În timpul intervenției, în interiorul locuinței, angajații IGSU au depistat cadavrul unei femei, în vârstă de 53 de ani, care se presupune că s-ar fi intoxicat cu produsele de ardere.

Cauza și circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite.

img24006307

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!