ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un tânăr de 20 de ani a comis cinci accidente rutiere fugind de poliție pe străzile capitalei

19:06 | 15.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 15 aug. /MOLDPRES/. Un tânăr de 20 de ani a comis cinci accidente rutiere, fugind de poliție pe străzile capitalei, cu o mașină furată noaptea trecută din sectorul Ciocana, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, proprietarul autoturismului a anunțat poliția despre răpire, iar mașina a fost observată acum câteva ore la Ialoveni.

Persoana care se afla la volan, și care avea un pasager alături, a refuzat să oprească de nenumărate ori, a accelerat și deplasându-se pe străzile capitalei a comis cinci accidente rutiere, punând în pericol circulația rutieră și deteriorând mijloacele de transport.

Într-un final, șoferul a fost stopat pe strada Tiraspol din capitală. Tânărul a fost anterior judecat pentru jaf, iar oamenii legii stabilesc toate circumstanțele.

img24006311

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!