ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trafic intens de călători la PTF Leușeni-Albița și PTF Sculeni: „Se lucrează la capacitate maximă”

10:20 | 17.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 17 aug. /MOLDPRES/. Inspectoratul General al Poliției de Frontieră anunță că la această oră, la punctele de trecere a frontierei Leușeni-Albița și Sculeni se înregistrează trafic intens de călători, informează MOLDPRES.

Trecerea frontierei decurge mai încet din cauza unei deficiențe tehnice la Serviciul Vamal. funcționarii vamali sunt nevoiți să proceseze manual datele.

pentru a evita aglomerația, autoritățile de frontieră au suplimentat numărul de angajați și au deschis piste de control suplimentare. „Se lucrează la capacitate maximă”, anunță Poliția de Frontieră.

Polițiștii de frontieră îndeamnă călătorii să dea dovadă înțelegere și răbdare. 

„Recomandăm călătorilor, înainte de a porni la drum să consulte Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717) sau să verifice online situația din punctele de trecere (http://border.gov.md/camere-web)”, se arată în mesajul Poliției de Frontieră postat pe rețelele de socializare.

img24006363

img24006363

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!