ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat a împușcat în plin trafic rutier, fiind nemulțumit de manevrele unui șofer. Poliția a pornit o cauză penală

22:45 | 18.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 18 aug. /MOLDPRES/. Un bărbat în vârstă de 44 de ani din municipiul Chișinău riscă răspundere penală pentru huliganism. Acesta a fost reținut de oamenii legii, după ce a scos arma și a împușcat în plin trafic rutier. Incidentul s-a produs sâmbătă pe bulevardul Dacia din Chișinău, informează MOLDPRES.

Poliția a anunțat astăzi că s-a autosesizat în acest caz. Oamenii legii au stabilit că bărbatul se afla pe bancheta din față a automobilului, condus de soția lui. „Acesta era pasager în Renault-ul condus de soția sa și a recurs la acest gest după unele intersectări de manevre în trafic, care nu i-ar fi convenit”, se arată în comunicatul Poliției.

Tot astăzi, polițiștii au descins cu percheziții la domiciliul și în mașina acestuia unde au depistat și ridicat un pistol cu bile din plastic.

Persoana bănuită a fost reținută pentru 72 de ore. Oamenii legii au pornit o cauză penală pentru huliganism. iar 

img24006382

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!