ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O fetiță a fost strivită de automobil într-un parc din Vărvăreuca, Florești

23:00 | 18.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 18 aug. /MOLDPRES/. Un copil în vârstă de trei ani a decedat fiind strivit de un automobil. Cazul a avut loc într-un parc din localitatea Vărvăreuca, Florești. Copila s-a stins pe patul de spital, informează MOLDPRES.

În această seară, Poliția din Florești a fost sesizată despre faptul că în localitatea Vărvăreuca s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui copil de trei ani.


Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că la volanul automobilului se afla un bărbat în vârstă de 34 de ani. Acesta s-a deplasat cu spatele pe teritoriul unui parc folosind accelerarea bruscă. Șoferul nu s-a asigurat înainte de a face această manevră și a lovit o fetiță în vârstă de trei ani aflată în preajma mașinii.

Copila a fost preluată de la locul accidentului de către tatăl său și transportată la spital. Medicii au constatat decesul copilului.

Șoferul urmează a fi reținut. Acestuia i-au fost prelevate probele biologice pentru a stabili dacă se afla sub influența alcoolului sau substanțelor interzise.

img24006383

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!