ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șase kilograme de droguri au fost ridicate de oamenii legii la Cahul

09:18 | 19.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 19 aug. /MOLDPRES/. Oamenii legii au reținut doi bărbați din Cahul, după o captură de șase kilograme de marijuana, estimată la peste 1.200.000 de lei, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, cei doi cu vârste de 35 și 41 de ani erau specializați în cultivarea plantelor canabis cu o concentrație înaltă a psihotropului principal care induce senzația de „euforie” (denumit THC). Aceștia cumpărau semințele de canabis din afara Moldovei, iar după cultivare, mugurii de canabis de calitate superioară erau vânduți în Chișinău și România.

În urma descinderilor la domiciliile celor doi, polițiștii au depistat accesorii pentru porționarea și vânzarea stupefiantului, precum și o armă de vânătoare și cartușe de luptă, deținute ilegal.

img24006388

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!