ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

COVID-19 revine: O secție a Spitalului municipal de Ftiziopneumologie a fost reprofilată pentru a primi pacienții cu forme grave

15:27 | 19.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 19 aug. /MOLDPRES/. Pacienţii cu forme grave şi medii de COVID-19 vor fi spitalizaţi în Spitalul municipal de Ftiziopneumologie, unde a fost reprofilată o secţie cu 44 de paturi. Anunțul a fost făcut astăzi la ședința primăriei de Marina Buga, șef adjunct al Direcției generale asistență medicală și socială, comunică MOLDPRES.

Conform sursei citate, decizia a fost luată după ce pe parcursul săptămânii trecute au fost înregistrate în capitală 453 de cazuri noi de COVID-19, cu 170 mai multe față de săptămâna precedentă.

Institutul de Medicină Urgentă a publicat astăzi un mesaj în care a recomandat pacienților, dar și populației, să poarte mască de protecție în locurile publice.

img24006408

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!