ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei persoane, printre care un minor, au ajuns la spital în urma unui accident produs în capitală

10:12 | 20.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 20 aug. /MOLDPRES/. Trei persoane, printre care un minor de cinci ani, au ajuns aseară la spital în urma unui accident rutier produs la intersecția străzilor Vadul lui Vodă cu Meșterul Manole din sectorul Ciocana al municipiului Chișinău, comunică MOLDPRES.

Solicitat de Agenție, ofițerul de presă de la Poliția capitalei, Natalia Stati, a menționat că accidentul a avut loc în jurul orei 20.00. În accident au fost implicate două autotursime: un Nissan condus de șofer 63 ani și un Audi condus de un bărbat de 46 ani.

În rezultatul impactului, Nissan-ul s-a inversat, iar autoturismul de model Audi s-a ciocnit cu un Mercedes, care staționa. La spital pentru îngrijiri medicale au fost transportați doi pasageri din Audi, un minor de cinci ani și mama acestuia de 43 ani, dar și șoferul Nissan-ului.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor.

img24006427

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!