ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Ștefan Vodă a ajuns în vizorul CNA pentru trafic de influență

13:30 | 20.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 20 aug. /MOLDPRES/. Un bărbat din Ștefan Vodă este cercetat de ofițerii CNA într-un dosar de trafic de influență. Acesta este bănuit că ar fi primit bani pentru organizarea perfectării unui permis auto, comunică MOLDPRES.

Potrivit Centrului Național Anticorupție, bărbatul ar fi estorcat de la un candidat mijloace bănești în sumă de 1600 de euro, susținând că ar avea influență asupra membrilor comisiei de examinare din cadrul Departamentului Înmatriculare a Mijloacelor de Transport şi Calificare a Conducătorilor Auto al Agenției Servicii Publice. Ulterior, acesta ar fi acceptat un avans de 1100 de euro din suma cerută pentru a determina angajații ASP să favorizeze denunțătorul la examenele teoretice și practice pentru obținerea permisului de conducere la categoria A și B. 

Ofițerii CNA au efectuat percheziții la domiciliul și în automobilul bănuitului în urma cărora au fost ridicate acte relevante cauzei penale. Bărbatul este cercetat în stare de libertate.

img24006434

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!