ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste o mie de persoane s-au înscris pentru participare la Marea Dictare Naţională

15:38 | 20.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 20 aug. /MOLDPRES/. Peste o mie de persoane s-au înscris deja pentru participare la Marea Dictare Naţională, ce va avea loc la 31 august. Doritorii care vor să ia parte pot să se înregistreze până la 27 august, transmite MOLDPRES cu trimitere la Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC).

„Suntem tot mai mulți acum și te invităm și pe tine să te alături! Peste 1000 de persoane s-au înscris deja la Marea Dictare Națională! Evenimentul va avea loc pe 31 august, la ora 09:00, în Piața Marii Adunări Naționale. Înregistrarea este deschisă până pe 27 august la acest link: https://bit.ly/mareadictare  Participanții vor primi foi, pixuri, apă și chipiuri”, explică MEC.

Potrivit sursei citate, persoanele cu cele mai bune rezultate la dictare vor fi premiate în cadrul unei ceremonii festive.

Evenimentul este organizat de Ministerul Educației și Cercetării, sub egida Președinției Republicii Moldova, având ca obiectiv celebrarea limbii române și promovarea corectitudinii în vorbire și scriere.

 

img24006441

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!