ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Centrul de Sănătate din raionul Edineț va fi dotat cu un aparat de radiografie digitală

15:41 | 20.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 20 aug. /MOLDPRES/. Instituția Medico-Sanitară Publică Centrul de Sănătate din raionul Edineț va fi dotată cu un aparat de radiografie digitală în valoare de 130 mii de dolari SUA, comunică MOLDPRES.

Echipamentul va fi achiziționat cu un grant oferit de Guvernul Japoniei.

La ceremonia de semnare a documentului a fost prezent secretarul de stat Alexadru Gasnaș și ambasadorul Japoniei Yamada Yoichiro.

Conducerea spitalului Edineț a mulțumit partenerilor japonezi pentru suport și a menționat că acest echipament va permite oferirea serviciilor medicale mai sigure și mai rapide.

Diplomatul japonez a menționat că țara sa este un partener stabil pentru sistemul de sănătate din Republica Moldova și în anii care vin mai multe instituții vor primi echipamente medicale performante.

img24006442

img24006442

img24006442

img24006442

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!