ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Droguri de peste un milion de lei au fost ridicate de polițiști din capitală

11:08 | 21.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 21 aug. /MOLDPRES/. Droguri de peste un milion de lei au fost ridicate de Ofițerii Direcției Combaterea Criminalității Organizate. Patru tineri au fost reținuți, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, drogurile erau plasate în locuri ascunse de pe teritoriul municipiului Chișinău. Unul din cei patru tineri a fost reținut în flagrant în timp ce plasa droguri într-o fâșie forestieră din Durlești. Asupra acestuia au fost depistate 10 grame de mefedronă, 15 grame de marijuana, cinci pastile Extasy și  șase pachețele a câte un gram de hașiș.

În cadrul perchezițiilor în capitală, la oficiul închiriat de suspecți pentru depozitarea și repartizarea drogurilor, oamenii legii au depistat și ridicat 400 de grame de marijuana, 20 de pastile Extasy, 350 de grame de PVP(sare), 350 de grame de mefedronă și 50 de pachețele cu câte un gram de hașiș fiecare.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!