ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un angajat al unei agenții de turism este cercetat de CNA pentru fals în acte

11:46 | 23.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 23 aug. /MOLDPRES/. Un fost operator de vânzări al unei agenții de turism din Chișinău este cercetat de CNA după ce ar fi falsificat documente și delapidat compania de 433 500 de lei, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, persoana cercetată, în perioada în care era angajată ca operator de vânzări la o agenție de turism, ar fi falsificat mai multe extrase bancare legate de confirmarea plăților primite de la persoane fizice și juridice. Ulterior, agenția de turism ar fi efectuat diverse achitări fără a cunoaşte că de fapt banii achitaţi de turişti nu au ajuns în contul companiei, fiind însuşiţi de către bănuit. Astfel, agenția de turism ar fi fost delapidată de mijloace financiare în mărime de 433 500 de lei.

În urma efectuării perchezițiilor, la domiciliu și mijlocul de transport al bănuitului au fost ridicate acte relevante pentru cauza penală. Persoana urmează a fi cercetată în stare de libertate.

img24006534

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!