ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O fetiță de 10 ani s-a ales cu fractură dublă la picior în timp ce se juca pe teritoriul parcului de distracții „GagauziyaLand”

07:04 | 27.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 27 aug. /MOLDPRES/. O fetiță de 10 ani s-a ales cu fractură dublă la picior în timp ce se juca la unul dintre terenurile amplasate pe teritoriul parcului de distracții „GagauziyaLand”, deschiderea căruia nu a fost autorizată de autoritățile competente, transmite MOLDPRES. 

Potrivit poliției, incidentul s-a produs în seara zilei de ieri. Copilul a fost examinat de medicii de la Spitalul din Comrat, iar ulterior a fost transportat de urgență la Chișinău pentru îngrijiri medicale.

„Deschiderea acestui parc de distracții pentru copii nu a fost autorizată de autoritățile competente, iar administratorii au riscat cu sănătatea și viața minorilor și au permis accesul acestora pe teritoriu”, a precizat Inspectoratul General al Poliției. 

Pe acest caz a fost pornit un proces penal în baza articolului 157 din Codul Penal „vătămarea gravă ori medie a integrității corporale sau a sănătății cauzată prin imprudență”, în cadrul căruia urmează sa fie stabilite toate circumstanțele, dar și pedepsite persoanele vinovate.

img24006612

img24006612

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!