ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Troleibuzele și autobuzele din capitală vor circula astăzi conform orarelor zilei de duminică

07:14 | 27.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 27 aug. /MOLDPRES/. Troleibuzele și autobuzele din capitală vor circula astăzi conform orarelor zilelor de duminică. Totodată, pe parcursul zilei va fi restricționat traficul pe unele artere din centrul orașului, comunică MOLDPRES.

Potrivit autorităților, acțiunile au loc în contextul evenimentelor dedicate Zilei Independenței Republicii Moldova și a unor vizite oficiale.

Astfel, circulația transportului public este suspendată pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale, în legătură cu organizarea de către Guvernul Republicii Moldova a manifestărilor cultural-artistice consacrate Zilei Independenței. Măsura va fi aplicată până joi, 29 august, ora 07:00. 

În această perioadă, va fi restricționat parțial traficul rutier și pe unele artere din capitală.

Transportul public va fi redirecționat pe străzile adiacente.

Totodată, Poliția Republicii Moldova îndeamnă conducătorii auto să respecte solicitările polițiștilor aflați în trafic pentru dirijarea circulației rutiere.

În același timp, taxatorii din autobuze și troleibuze sunt la dispoziția călătorilor pentru a oferi informații suplimentare despre traseul rutelor de transport public în perioada enunțată.

Pentru informații suplimentare călătorii pot apela dispeceratul Parcului Urban de Autobuze 022 837 317 / 022 558 071 și Linia Fierbinte RTEC 022 204 205.

img24006613

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!