ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu a adresat un mesaj sportivilor care participă la Jocurile Paralimpice de la Paris: Suntem mândri că reprezentați Moldova la competițiile internaționale

10:34 | 29.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 29 aug. /MOLDPRES/. Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat un mesaj celor cinci sportivi moldoveni care participă la Jocurile Paralimpice de la Paris, în care le-a urat succes, comunică MOLDPRES.

„Admirăm la sportivii noștri curajul, perseverența și pasiunea pentru ceea ce fac - sunt lucruri de care avem nevoie cu toții pentru a reuși. Suntem mândri că reprezentați Moldova la competițiile internaționale”, a opinat șefa statului.

La Paris, au început Jocurile Paralimpice. Republica Moldova va fi reprezentată în capitala Franței de sportivii Oleg Crețul, Ion Basoc și Ina Cernei care vor concura la para judo, Larisa Marinenkova - la para powerlifting și Gheorghe Spînu - la para atletism.

img24006694

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!