ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Medicamente de 47 mii de euro au fost depistate de vameși într-un camion ce venea din Bulgaria

09:42 | 30.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 30 aug. /MOLDPRES/. Angajații Postului vamal regional 2 au depistat în timpul controlului unui autocamion, ce se deplasa din Bulgaria, surplus de medicamente de peste 47 mii de euro. Pe cazul dat a fost întocmită o sesizare, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului Vamal, camionul transporta un lot de marfă constituit din medicamente, cu regim special de temperatură, în adresa a trei agenți economici din Republica Moldova.

În urma contrapunerii datelor din actele de însoțire cu marfa de facto transportată, a fost depistat un surplus de marfă, și anume 124 de cutii (808 kg), ce nu au fost declarate organului vamal.

Pe cazul dat a fost întocmită o sesizare cu privire la existența în acțiunile sus-menționate a semnelor componenței de contravenție, iar investigațiile pe caz continuă.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!