ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Patru șoferi au fost înlăturați de la volan după ce au fost prinși conducând în stare de ebrietate

14:17 | 30.08.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 30 aug. /MOLDPRES/. Patru șoferi au fost înlăturați de la volan de polițiștii din Briceni după ce au fost prinși conducând în stare de ebrietate. Conducătorii auto vor fi cercetați penal, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, primul caz a avut loc în localitatea Tețcani, unde oamenii legii au stopat un motocultor condus de un bărbat de 32 de ani în stare de ebrietate, având o concentrație de 1,39 mg/l alcool în aerul expirat.

Un alt caz a avut loc în orașul Briceni. Un bărbat de 36 de ani, la volanul unui Rover, a fost testat la alcool, având o concentrație de 0,81 mg/l în aerul expirat. Un alt șofer cu vârsta de 43 de ani a fost depistat în satul Caracușenii Vechi conducând un Opel. Testul la alcool a arătat 0,60 mg/l în aerul expirat.

În satul Bogdănești, un bărbat de 37 de ani a fost oprit de polițiști în timp ce conducea un ATV și a refuzat inițial să se oprească. După ce a fost oprit în satul Bezeda, acesta a fost testat la alcool, fiind stabilită  o concentrație de 0,98 mg/l alcool în aerul expirat.

img24006749

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!