ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Mihai Popșoi va participa la cea de-a 19-a ediție a Forumului Strategic de la Bled

10:07 | 02.09.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 2 sep. /MOLDPRES/. Vicepremierul Mihai Popșoi va participa, în perioada 2-3 septembrie curent, la cea de-a 19-a ediție a Forumului Strategic de la Bled. Evenimentul se va desfășura în Republica Slovenia, informează MOLDPRES.

Vizita este efectuată la invitația viceprim-ministrei, ministrei afacerilor externe și europene a Republicii Slovenia, Tanja Fajon.

În cadrul reuniunii, șeful diplomației Republicii Moldova va participa, în calitate de vorbitor, la panelul cu tematica „Europa întreagă și liberă: Extinderea ca proiect strategic de reconciliere”. Totodată, oficialul va avea întrevederi bilaterale cu omologii prezenți la Forum.

Forumul Strategic de la Bled reunește anual șefi de state și de guverne, miniștri și experți pentru a efectua un schimb de opinii privind abordarea provocărilor la nivel regional și global.

img24006789

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!