ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noi șefi în structurile IGP

13:46 | 02.09.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 2 sep. /MOLDPRES/. Comisarul șef Victor Manole a fost numit șef al Inspectoratului Național de Securitate Publică al Inspectoratului General al Poliției (IGP). Acesta are o experiență vastă în domeniul ordinii și securității publice, informează MOLDPRES.

Totodată, la Direcția de cooperare polițienească internațională a IGP a fost numită Gabriela Cristea, doctor în drept. Aceasta a deținut până în prezent funcția de șefă a Direcției cooperare internațională și integrare europeană a Ministerului Afacerilor Interne.

Șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, a subliniat că mizează pe profesionalismul, corectitudinea și integritatea persoanelor numite în funcție. Acesta i-a îndemnat pe aceștia „să consolideze eficient colectivul de muncă, întrucât cele două structuri au o importanță colosală în cadrul Inspectoratului General al Poliției”. 

img24006801

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!