ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a operat noi remanieri de cadre

10:25 | 04.09.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 4 sep. /MOLDPRES/. Membrii Cabinetului de miniștri, reuniți astăzi în ședință, au acceptat numirea lui Andrei Cebanu în funcţia de director adjunct la Autoritatea Aeronautică Civilă, transmite MOLDPRES.

De asemenea, Executivul a aprobat decizia cu privire la numirea lui Ion Moraru în funcţia de şef la Inspectoratul Național pentru Supraveghere Tehnică din cadrul Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare.

Tot astăzi, Diana Coşalîc a fost numită în funcţia de director adjunct la Agenţia de Intervenție şi Plăţi în Agricultură.

Miniştrii au votat şi pentru numirea Raisei Dogaru în postul de director la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Guvernul a numit în funcţie şi şefi ai unor structuri din cadrul Ministerului Agriculturii, Ministerului Protecţiei Sociale şi Muncii, Ministerului Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale.
 
 

img24006866

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!