ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un minor a fost transportat cu elicopterul din Chișinău la un spital din București

11:41 | 10.09.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 10 sep. /MOLDPRES/. Un băiat în vârstă de 14 ani a fost transportat cu elicopterul SMURD de la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău la Institutul Clinic Fundeni, București, din România, comunică MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, zborul a avut loc în dimineața zilei de astăzi. Băiatul în stare gravă de sănătate a fost preluat de la Institutul Mamei și Copilului și a fost transportat la Institutul Clinic Fundeni, București din România.

Elicopterul a aterizat la ora 10:18 pe stadionul Dinamo din municipiul Chișinău, de unde medicii și paramedicii SMURD au preluat pacientul.

De la începutul anului 2024, aceasta este a patra intervenție aero-medicală SMURD realizată pentru cetățenii țării noastre.

img24007068

img24007068

img24007068

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!