ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul de Păpuşi „Licurici” își redeschide ușile cu un nou program pentru cea de-a 80 stagiune teatrală

16:11 | 10.09.2024 Categorie: Cultură

Chişinău, 10 sep. /MOLDPRES/. Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici” își redeschide ușile cu un nou program pentru cea de-a 80-a stagiune teatrală, informează MOLDPRES.

Astfel, sâmbătă, 14 septembrie curent, la ora 11.00, va alea loc premiera spectacolului „Золушка” (Cenușăreasa) de Charles Perrault, în regia lui Mihail Urytskyi (Ucraina).

Totodată, duminică, 15 septembrie, la ora 11.00, va avea loc premiera spectacolului „Balada celor cinci motănași” de Ion Druță, regia Dana Strungaru.

Solicitat de agenție, directorul Teatrului Republican de Păpuşi „Licurici”, Ala Toma, a menționat că după o binemeritată vacanță, cortina se ridică din nou, iar lumea păpușilor prinde viață pe scenă.

„Cu bucurie și entuziasm, vă invităm să ne fiți alături într-o nouă stagiune plină de magie, povești și aventuri, create special pentru voi, spectatorii noștri dragi. Vă promitem spectacole captivante, momente de neuitat și o experiență unică pentru toate vârstele. Fie că sunteți la prima întâlnire cu teatrul de păpuși sau ați fost mereu alături de noi, această stagiune este pregătită să vă surprindă cu noi producții și personaje fermecătoare”, a spus Ala Toma.

Repertoriul pentru luna septembrie poate fi văzut și pe rețelele de socializare ale teatrului.

Biletele pot fi procurate la casa instituției sau online.

img24007088

img24007088

img24007088

img24007088

img24007088

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!