ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un copil de doi ani a ajuns la spital în stare gravă după ce a căzut în golul unui ascensor

12:32 | 11.09.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 11 sep. /MOLDPRES/. Un copil de doi ani a ajuns la spital în stare gravă și urmează să fie transferat la o instituție medicală din capitală, după ce a căzut în golul unui ascensor dintr-un bloc de locuit din Ungheni, comunică MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență /IGSU/, incidentul a avut loc în dimineața curentă. La fața locului a intervenit salvatorii și pompierii, care au stabilit că copilul se afla la parter în tunelul ascensorului, în stare conștientă. Potrivit informațiilor, băiatul a căzut după ce mama copilului a amplasat căruciorul între ușile ascensorului și s-a întors pentru a aduce un pachet. În acel moment s-a auzit un zgomot, iar copilul a căzut în gol de la etajul șase în timp ce cabina ascensorului s-a urcat în sus.

Salvatorii au efectuat lucrări de extragere a băiatului, iar medicii l-au preluat de urgență la spitalul raional. Starea micuțului este extrem de gravă. Medicii intervin pentru stabilizarea copilului, iar ulterior acesta urmează a fi transportat pentru îngrijiri la Chișinău.

Circumstanțe cazului urmează a fi stabilite de organele de resort.

img24007122

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!