ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un grup de deputați au depus flori la Ambasada SUA în memoria victimele atentatelor teroriste

14:55 | 11.09.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 11 sep. /MOLDPRES/. Un grup de deputați au depus astăzi flori la Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova și au comemorat victimele atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001, comunică MOLDPRES.

Aleșii poporului au transmis condoleanțe poporului american și familiilor victimelor atentatului terorist, considerat drept cel mai sângeros din istoria SUA.

În urmă cu 23 de ani, chiar în primele ore ale zilei de 11 septembrie 2001, primul avion deturnat de teroriştii Al-Qaeda a intrat în World Trade Center. La câteva minute, întreaga planetă a privit, în transmisiune directă, cum al doilea avion deturnat a lovit turnul sudic al uriașului centru de afaceri. Alte două avioane s-au mai prăbuşit, în decurs de o oră şi jumătate, la Pentagon şi aproape de Pittsburgh. 2.996 de persoane au fost ucise şi 6.000 de răniţi.

img24007137

img24007137

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!