ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un incendiu a izbucnit noaptea la un depozit din Bălți

08:04 | 12.09.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 12 sep. /MOLDPRES/. Pompierii au fost alertați în noaptea de 12 septembrie la un depozit din municipiul Bălți care a luat foc. Incendiul a fost localizat abia spre dimineață.  În urma arderii, nu au fost raportate victime, informează MOLDPRES. 

Pompierii au fost alertați la ora 01:25. Focul a cuprins o suprafață de 900 de metri pătrați a unui depozit amplasat pe strada Mihail Sadoveanu din municipiul Bălți. Pentru stingerea incendiului au intervenit 64 d epompieri cu 14 unități de tehnică specială. 

Potrivit Inspectoratului general pentru Situații de Urgență (IGSU), în urma arderii, au fost afectate utilaje metalice și bunuri materiale din interiorul depozitului. Pompierii au reușit să salveze încăperi și depozite cu mobilier de pe o suprafață de aproximativ 2000 metri pătrați.

Incendiul a fost localizat la ora 06:11. În prezent, continuă lucrările de spălare și demontare a construcțiilor afectate. 

Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite.

În ultimele 24 de ore, angajații IGSU au intervenit în 33 situații de urgență.

img24007160

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!