ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Marelui Ducat de Luxemburg, Luc Frieden, va întreprinde o vizită în Republica Moldova

14:19 | 12.09.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 12 sep. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Marelui Ducat de Luxemburg, Luc Frieden, va întreprinde o vizită în Republica Moldova, în perioada 12-13 septembrie curent, transmite MOLDPRES.

Premierul Dorin Recean îl va întâmpina pe omologul său din Luxemburg vineri, 13 septembrie, la ora 9:00, în cadrul unei ceremonii oficiale la Casa Guvernului. Premierii vor avea o întrevedere bilaterală, urmată de o ședință extinsă a delegațiilor din cele două state.

La ora 10:05, prim-miniștrii vor susține o conferință de presă comună. 

Ulterior, prim-ministrul Marelui Ducat de Luxemburg va avea o întrevedere cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit cu premierul Luc Frieden și în luna iunie curent, la Luxemburg, în cadrul primei ședințe a Comisiei interguvernamentale Republica Moldova - Uniunea Europeană, la care au fost lansate oficial negocierile de aderare la UE.

img24007188

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!