ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un nou proiect pentru orașul Anenii Noi, susținut de poporul american

13:09 | 13.09.2024 Categorie: Regiuni

Chişinău, 13 sep. /MOLDPRES/. Programul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) Comunitatea Mea a semnat un acord de grant pentru îmbunătățirea esteticii curții și a zonei adiacente a liceului teoretic „Alexandr Pușkin” din oraşul Anenii Noi, transmite MOLDPRES.

Potrivit programului, acest proiect va aduce beneficii majore prin pavarea unei suprafețe de 3.190 m², care include drumurile de acces și curtea școlii, precum şi instalarea a opt stâlpi de iluminat exterior pentru a asigura siguranța elevilor și profesorilor.

De asemenea, urmează să fie amenajat gazonul pe o suprafață de 696 m² și instalarea de mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi și un hidrant suprateran).

USAID, prin intermediul Programului Comunitatea Mea, acordă sprijin primăriilor partenere pentru implementarea proiectelor care au obiectivul de a spori calitatea serviciilor prestate cetățenilor, cât și nivelul de trai al comunităților.

 

img24007224

img24007224

img24007224

img24007224

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!