ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul Dramatic Rus de Stat „A.P. Cehov” își deschide stagiunea aniversară cu spectacolul „Mașinăria Cehov”, după piesa lui Matei Vișniec

10:01 | 15.09.2024 Categorie: Cultură

Chişinău, 14 sep. /MOLDPRES/. Pe 15 septembrie 2024, Teatrul Dramatic Rus de Stat „A.P. Cehov” își deschide stagiunea aniversară. Duminică, la ora 18.00, spectatorii sunt invitați să se delecteze cu spectacolul „Mașinăria Cehov”, după piesa lui Matei Vișniec, în regia lui Petru Vutcărău, creat special cu ocazia împlinirii a 90 de ani de existență a Teatrului Cehov, transmite MOLDPRES.

Pentru trupa de actori și pentru angajații teatrului stagiunea a început cu mult înainte de 15 septembrie printr-o muncă foarte intensă. Pregătim concomitent două premiere, pe care spectatorii le vor putea vedea în timpul cel mai apropiat. Una dintre ele va deveni un cadou și o surpriză foarte frumoasă atât pentru cei mici, cât și pentru spectatorii adulți, care se vor putea întâlni din nou cu cei mai tineri artiști, antrenați în spectacolele noastre - membrii Ansamblului de Dansuri Spaniole GLORIA-FLAMENCO, explică instituţia teatrală.

Potrivit sursei citate, o altă surpriză frumoasă este renovarea Sălii Mici, care poartă numele doamnei Nelli Kameneva, „unde din nou îi vom putea primi pe iubitorii arte teatrale, pentru a viziona un spectacol în care vor juca exclusiv doar actorii tineri, iar spectacolul va fi dedicat publicului tânăr, cu toate că această pasionantă poveste de iubire, plină de cruzime și curaj, ar putea fi urmărită de toți spectatorii, indiferent de vârstă”.

„Teatrul Cehov nu trăiește doar cu clipa de față. El se uită și în viitor, iar în acest sens a început deja pregătirile de sărbătorile de iarnă, prin munca la un program artistic neobișnuit, cât și prin împodobirea clădirii teatrului în culorile frumoaselor sărbători care se apropie. De asemenea, vrem să vă anunțăm că, în noua stagiune, noi îi vom întâmpina pe spectatori într-un foaier renovat. Unde am reconstruit parchetul, am instalat draperii noi și am cumpărat banchete noi”, precizează Teatrul Dramatic Rus de Stat „A.P. Cehov” . 

 

 

img24007259

img24007259

img24007259

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!