ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circulația troleibuzelor și autobuzelor din capitală este afectată parțial din cauza ploilor puternice

11:22 | 16.09.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 16 sep. /MOLDPRES/. Circulația troleibuzelor și autobuzelor din capitală este afectată parțial din cauza ploilor puternice, informează MOLDPRES.

Potrivit Primăriei capitalei, unele rute atestă întârzieri de la orarul stabilit, staționează sau sunt redirecționate.

Personalul liniar este la dispoziția călătorilor pentru a oferi informații despre redirecționări sau staționări inopinate.

Pentru informații suplimentare despre circulația unei rute sau altă puteți apela Linia fierbinte a Regiei Transport Electric Chișinău - 022 204 205 sau Dispeceratul Parcului Urban de Autobuze - 022 837 317.

Precipitațiile continuă să cadă și pe parcursul zilei de astăzi. Totodată, pe teritoriul țării, este valabil și Codul galben de scurgeri pe pante și inundații locale.

img24007304

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!