ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un locuitor al capitalei este cercetat de CNA după ce ar fi cerut 10 mii de lei pentru perfectarea unui permis

13:19 | 16.09.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 16 sep. /MOLDPRES/. Un locuitor al capitalei este cercetat de ofițerii CNA într-un dosar de trafic de influență. Acesta este bănuit că ar fi primit 10 mii de lei pentru perfectarea unui permis auto, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, acesta susținea că ar avea influență asupra unor funcționari publici din cadrul Comisiei Medicale a Conducătorilor Auto din cadrul Spitalului Raional Ialoveni. De asemenea, acesta ar fi organizat și eliberarea certificatului de școlarizare fără ca titularul actului să frecventeze cursurile.

În urma perchezițiilor efectuate de ofițerii CNA la o școală auto și la domiciliul bănuitului, au fost ridicate obiecte și documente relevante cazului, iar bănuitul urmează a fi cercetat în stare de libertate.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!