ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 1200 angajați ai MAI cu 279 de unități de tehnică sunt antrenați la lichidarea consecințelor intemperiilor

14:38 | 16.09.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 16 sep. /MOLDPRES/. Peste 1200 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne cu 279 unități de tehnică sunt antrenați momentan la lichidarea consecințelor intemperiilor. Numai în ultimele ore, salvatorii au intervenit la 13 chemări, comunică MOLDPRES.

Solicitată de agenție, Liliana Puşcaşu, ofițer de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a menționat că șapte solicitări au fost recepționate în zona de centru a țării, iar șase în zona de sud. Tot din cauza ploii, a fost sistată temporar circulația pe strada Albișoara sub podul de la Circ, strada Renașterii, strada Ion Inculeț, strada Muncești, dar și Tudor Vladimirescu din Chișinău. Ploaia din această dimineață a afectat circulația troleibuzelor și autobuzelor din capitală.

Conform sursei citate, în continuare autoritățile depun eforturi pentru consolidarea digurilor de protecție pe râul Nistru în perimetrul raionului Ștefan Vodă, localitățile Răscăieți, Olănești, Crocmaz și Tudora.

img24007323

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!