ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Restricții de circulație în capitală

16:35 | 16.09.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 16 sep. /MOLDPRES/. Primăria capitalei a anunțat că mâine, 17 septembrie, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală. Măsura este impusă în contextul desfășurării celei de-a V-a ediții a Conferinței ministeriale a Platformei de Parteneriat pentru Moldova, informează MOLDPRES.

La eveniment vor participa demnitari străini, ambasadori acreditați și oaspeți din 38 de țări și 20 de organizații internaționale, care vor vizita instituțiile de stat ale țării.

În aceste condiții, mâine, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri din municipiul Chișinău, din centrul orașului, și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău.

În aceste condiții, șoferii sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, fără a comite abateri de la Regulamentul circulației rutiere. 

img24007336

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!