ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mihai Popșoi a purtat discuții cu ministrul afacerilor externe al Țărilor de Jos, Caspar Veldkamp

13:49 | 17.09.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 17 sep. /MOLDPRES/. În cadrul Conferinței Ministeriale a Platformei de Parteneriat pentru Moldova, ministrul Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, a avut o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe al Țărilor de Jos, Caspar Veldkamp, transmite MOLDPRES.

Potrivit Biroului de presă al MAE, cei doi oficiali au discutat despre întărirea relațiilor bilaterale și explorarea unor noi oportunități de cooperare în diverse domenii.

Mihai Popșoi i-a mulțumit omologului său din Țărilor de Jos pentru sprijinul neerlandez acordat țării noastre în implementarea reformelor și eforturile de aderare a țării noastre la Uniunea Europeană.

Țările de Jos sunt un partener de încredere care sprijină eforturile de modernizare, atragere a investițiilor și îndeplinire a agendei europene a Republicii Moldova.

Ministrul Caspar Veldkamp a menționat că Țările de Jos vor continua să ofere asistență Republicii Moldova pe drumul ei european.

img24007376

img24007376

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!