ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ucraina // Atac masiv la Zaporojie: doi oameni, uciși în bombardamente; salvatorii caută supraviețuitori sub dărâmături

10:53 | 18.09.2024 Categorie: Externe

Chişinău, 18 sep. /MOLDPRES/. În seara zilei de marți, 17 septembrie, forțele rusești au atacat masiv regiunea Zaporojie din Ucraina. Ca urmare a atacului, doi oameni și-au pierdut viața, alții cinci au fost răniți, transmite MOLDPRES cu referire la presa ucraineană.

Ocupanții au lovit de 197 de ori în 11 localități din regiunea Zaporizhzhia. Comunitatea Kamîșevațkaia a avut de suferit. Mai multe case particulare și o instalație de infrastructură au fost avariate acolo. Preliminar, două persoane au fost ucise, cinci dunt rănite”,  a declarat șeful administrației militare regionale Zaporojie Ivan Fiodorov.

El a menționat că se caută persoane sub dărâmături. Detaliile sunt în curs de clarificare.

Rusia a continuat să lovească ținte civile în regiunea Zaporojie. O parte din regiune este ocupată de forțele ruse, care încearcă să pătrundă în sud-estul țării.

Orașul Zaporojie este situat la mai puțin de 50 de kilometri de linia frontului.

img24007399

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!