ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Oferta turistică a Moldovei și cele mai atractive destinații din țară, prezentate la o expoziție specializată desfășurată la Paris

14:13 | 18.09.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 18 sep. /MOLDPRES/. Republica Moldova participă în premieră cu un stand de țară la prestigioasa Expoziție internațională dedicată profesioniștilor din sectorul turismului - International & French Travel Market 2024 (IFTM), care se desfășoară în perioada 17-19 septembrie la Paris, transmite MOLDPRES.

Vizitatorii pot descoperi oferta turistică a Republicii Moldova și cele mai atractive destinații din țara noastră, iar specialiștii din domeniu pot identifica potențiali parteneri francezi, dar și internaționali.

În discuțiile cu reprezentanții sectorului turismului din țara noastră, Ambasadoarea Republicii Moldova în Franța, Corina Călugăru, a vorbit despre „eforturile naționale depuse pentru dezvoltarea domeniului și despre necesitatea de a valorifica și a promova Moldova ca destinație turistică, inclusiv prin prezența constantă la IFTM.” 

La eveniment, țara noastră este reprezentată de Oficiul Național al Turismului, Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern, Asociația pentru Turism Medical, Primăria Chișinău, precum și de câteva agenții de turism.

Anual, IFTM reunește peste 30.000 de vizitatori, fiind, potrivit experților, o platformă majoră de promovare a ofertelor turistice naționale și de identificare a parteneriatelor de cooperare care să contribuie la stimularea fluxului turiștilor.

img24007416

img24007416

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!