ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Chișinăuienii sunt așteptați la târguri cu produse locale

09:59 | 21.09.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 21 sep. /MOLDPRES/. Chișinăuienii și oaspeții capitalei sunt așteptați în aceste zile de odihnă la târgurile cu produse și bunuri locale, ce sunt deschise în toate sectoarele din municipiu, comunică MOLDPRES.

Potrivit primăriei municipiului Chișinău, în acest weekend din septembrie, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone, cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi orășenilor acces la produse agricole de sezon.

Astfel, în sectorul Botanica, Parcul „Valea Trandafirilor”, va fi amplasat Iarmarocul „Delicii de Toamnă”. În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford” va fi deschis târgul „EcoLocal”. În Parcul „Alunelul”, doritorii sunt așteptați la târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, vor fi deschise iarmaroace cu produse agricole autohtone.

Duminică, locuitorii capitalei, dar și toți doritorii, sunt așteptați în Piața Marii Adunări Naționale la „Chișinău Youth Fest”.

img24007506

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!