ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Atac armat în Alabama: patru morți și zeci de răniți

11:51 | 22.09.2024 Categorie: Externe

Chişinău, 22 sep. /MOLDPRES/. Mai mulți atacatori au deschis focul sâmbătă seara în Birmingham, Alabama, ucigând patru persoane și rănind zeci, potrivit autorităților locale, informează AFP, citată de Agerpres și Moldpres.

Polițistul Truman Fitzgerald a declarat că atacatorii au tras de mai multe ori asupra unui grup de oameni, provocând moartea a doi bărbați și a unei femei pe loc, în timp ce a patra victimă a decedat la spital. Patru dintre cei răniți se află în stare gravă, iar zona a fost izolată.

Poliția nu a făcut încă nicio arestare și cere ajutorul populației pentru a identifica suspecții. Statele Unite se confruntă cu una dintre cele mai ridicate rate de mortalitate cauzate de armele de foc dintre țările dezvoltate.

img24007521

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!